Monday, 28 November 2011

PROGRAM ASTRO MEMBAWA MAUT

aku tension+stress tul ngan astro ni, asal iklan ja, mesti sound jadi kuat..asal iklan ja, sound jadi kuat...

lau orang sakit jantung, da lama mati gara2 menonton rancangan astro ni ! what the fuck akal manusia bodoh yang menguatkan sound iklan secara mendadak kat rancangan/channel astro ni ?! channel lain, xpla sound kuat sangat lau time nak iklan ..
whatever tujuan nak sengaja kuatkan sound secara mendadak time nak iklan, itu bisa membunuh penonton.. true or not, u try urself ! damn moron !
orang menonton tv, nak release tension/strees, bukannya nak menambahkan tension/stress !! damn ass !..da la semalam mlaysia vs bahrain 2-3 (superb tension if  u see the game)..

fuck u astro..memonopolikan rakyat malaysia.. 

aku betul2 stress tengok astro ni!!!!!

2 comments:

mira said...

betul tu..aku pon tensen gak ngn astro ni kekadang..

ash said...

saya pun..hihi