Wednesday, 16 November 2011

AKU, BURSA DAN PEMBEDAHAN - part 1

HUHH..syukur alhamdulillah.. aku telah selamat menjalani pembedahan di Rafflesia Medical Centre, semalam..
pengalaman pertama kali menjalani pembedahan..hehe..best juga.. 
kenapa aku kena bedah ni? > (klik) (klik)

 
 rock bebeh ! -gambar diambil oleh adik aku yang menjaga aku semalam

 
 aku benci tul benda ni melekat di tangan aku..rimas !

cool socks!

 terima kasih kepada kawan2 yang datang melawat..hehe

nak check-out..pinjam whellcahir dulu sekejap..hehe (1st time nek wheelchair) 

 sebelum tido, posing lu sekejap..hee

 pakaian pesakit..men ikat tali ja kat belakang.. and then, time nak operation, pakaian dalam pun mesti buka..dan ikatan kat tali belakang tu pun mesti buka..malu,malu..

terima kasih kepada mohd izwan izzuddin kerna telah menyumbangkan tongkat ini sama aku..hehe..bagus tongkat ni..

2 comments:

p[A]n[A]d[0]L© said...

kalo kaki b'balut, mmg xyah mkn panadol pun..hehehe

smoga cpt sembuh.. :)

Syahrin Rahimi said...

@p[A]n[A]d[0]L© :))