Friday, 11 November 2011

AKU, BURSA DAN MRI-part 1


adakah kesakitan aku 5 tahun ini adalah disebabkan pembengkakan 'retroachilies bursa'?

hari ni da buat MRI scan kat DSH(Damai Specialist Hospital), tapi yang buat aku nak memaki ni doktor MRI tu pula cuti beraya..cheh ! lau x, mungkin harini aku da buat 'operation'.. adakah ramalanku itu benar2 akan terjadi? LOL

rm750, kalau budak yang buat scanning tadi scan macam taik, aku tumbuk tu sok.. huh !

kalau semua sudah ok (amin), aku akan kongsikan cerita aku di sini..OK..

No comments: