Saturday, 26 November 2011

KISAH CINTA MONYET

adakah kamu tengah bercinta skang ?
adakah kamu bercinta monyet ?
atau bercinta serupa monyet ?
atau kamu bercinta terus berperangai seperti monyet ?
atau menyintai monyet ?

go die at homeless to cinta monyet.. damn im so racist with this monyet!
kepada budak2 yang belum tumbuh bulu ketiak yang sibuk nak bercinta, kenapa kamu nak bercinta ?(damn)
adakah kerna kamu ingin berkahwin ? atau nak tunjuk eksen ? atau nak dapat upah bekapel ? or what?
aku peduli apa la kan whatever alasan kamu (to budak2 belum tumbuh bulu ketiak)..
yang aku nak gitau..with my experiment..eh,silap..with my experience, budak2 bercinta time skolah rendah/menengah is bodoh dan pondan belaka ..if u want to make fun, its ok.. but if u take it seriously.. its fuck u.

kamu mo bercinta, after abis sekolah pun kamu ble bercinta even nak kahwin sekalipun boleh. kan? whole in your life at school dihabiskan untuk bercinta (selain belajar)?TROLOLOL..

xda benda lain lagi ka yang ble dibuat selain itu? cuba kamu fikir, benda apakah yang kamu ble buat time skola, tapi xble nak buat lagi bila lepas abis skola? xdapat fikir? huh, lembab ..

next time aku nak buat entry mengenai camna aku ble bercinta..tu pun lau ada mood la..jika sudah jodoh, even ko xcari pun, ble datang bergolek kat ko ! tahu! so, xpayah sibuk nak menggatal kecuali ko mang gatal..hahaha~


No comments: