Friday, 18 May 2012

AKU KE TAMAN BURUNG LABUAN

owwyeeaahhhh !
sekali lagi aku ber-rekreasi di pulau labuan ...
setelah sekian lama meninjau2 + bertanya2 tempat rekreasi di labuan ni ...
akhirnya ku temui jua selama aku 3 bulan lebih hidup di labuan ...




huhh ~
panas beb ...
baru jalan sikit da nak duduk ...
nasibla xramai orang ...
lau x, konfem penuh tempat berehat ni ...

 
ini kat dalam sangkar besar burung ...
tapi, baunya, tahan2 kan hati saja lau mo bernafas di dalamnya ...
huhuhuuu~

ni sangkar burung murai ...
begini rupanya sang "murai" yang sebenar ...







anyway, tersangatla best di taman burung labuan ni ...
besar dan memuaskan hati ...
time ni belum round habis lagi ...
maybe next time ja la datang lagi ...
xsanggup nak round lagi sebab da penat dan dahaga dan laparrr ...

siapa yang nak datang sini, pastikan bawala air banyak2 ...
takut semput di tengah jalan ...
hehehee ...




errmmm,
sapa agaknya yang tolong ambik gambar aku tu ya?
hehee ...

No comments: