Saturday, 20 September 2014

MY BRO ENGAGEMENT

Today…

My brother got engaged with kekasihhatinya. Orang pitas kudat. Dan aku semestinya tak mahu ketinggalan untuk turut serta acara ini..hehe. Dengan baju baru hadiah dari my fiancée (cehh..) - me, my brother number 3, my fiancée and my anak buah berjalan dengan menaiki kereta mummy menujuke pitas, kudat.Hehehee..





Alhamdulillah..tahun ni kami dua beradik telah pun bertunang dengan pilihan pasangan kami masing2..event pertunangan adik aku hari ini berjalan lancar..tapi ada kisah di sebalik event yang berlangsung telah berlaku sesuatu, akan ku simpan dan takkan share kat sini..biarlah kami je yang tahu…hehehee

No comments: