Friday, 6 September 2013

OMG! MY FAV SONG FOR THIS MONTH

Salam jumaat! Saja ja mo share lagu-lagu terbaru yang tengah hot aku layan..nda jua banyaklah..hehe


Avril Lavigne - Rock 'N' Roll

= Itu dia promote lagi handphone sony xperia terbaru yang ble rendam dalam air tu.. Video ni seolah-olah memuatkan kisah realiti kehidupansi avril ni pula.. BEST!! =



Demi Lovato - Made in USA

= Baru ja nak minat layan lagu artis ni semenjak terdengar lagu "Heart Attack" nya...hehe.. CHECK THIS OUT!! =


Miley Cyrus - We Can't Stop

= Waduh! 50% like dan 50% dislike untuk lagu ni kat youtube ... Tapi aku layan ja.. =

No comments: