Friday, 19 July 2013

DOA HARIAN

Assalamualaikum to uolls!
Camna posa anda sehingga ke hari ini? lum ada yang miss secara sengaja? huhu ...
Tak baik tau lau ada yang sengaja miss kan posa ni ... kan ? heeeee ....
Ok, sempena ari Jumaat arini, aku nak share beberapa himpunan doa yang boleh di amalkan dalam kehidupan harian kita ...
Kepada siapa lagi untuk kita memohon pertolongan dan perlindungan, melainkan kepada Allah sahaja tuhan kita yang Maha Berkuasa lagi Maha Mengetahui. Berdoalah kita kepada-Nya, sesungguhnya Allah sahaja yang Maha berkuasa untuk sekalian alam .






P/s : Doa-doa di atas ni anda boleh download dan save kan di handphone anda agar anda boleh merujuknya pada bila-bila masa saja ... hehe ...

No comments: